Gastronomisch Girona: onbekende parel van Catalonië.

Wie Catalonië zegt, denkt onmiddellijk aan Barcelona.

De stad combineert cultuur, kunst, gastronomie & zijn Catalaanse identiteit moeiteloos.

Maar wist je dat de stad Girona, die in de schaduw ligt van deze indrukwekkende metropool even indrukwekkend is om te bezoeken?

Girona is een elegante Spaanse stad die in tweeën wordt gesplitst door het kabbelende water van de Onya. In het water worden de kleurrijke huisjes weerspiegeld die aan weerszijden van het water staan. Vol gemoedelijke pleintjes en geplaveide steegjes, gotische kathedralen en eeuwenoude stadsmuren.

Maar wist jij dat je overheerlijk kunt eten in Girona? Je vind er talrijke moderne restaurants, bakkerijen en eetcafés. Overheerlijke ijszaken. Én restaurant El Celler de Can Roca, dat behoort tot de beste restaurants ter wereld. Van ’s ochtends tot ’s avonds is het een feest om te eten in Girona…

El Celler de Can Roca, eigendom van de drie Roca-broers: Joan, Josep & Jordi, is wereldberoemd en kan je al jaren terugvinden in de top van de meest gerenommeerde culinaire prijzen: drie sterren in de Michelin-gids, 3 maal beste restaurant ter wereld, beste chef ter wereld, etc. Eten is in dit restaurant kunst.

Door onze samenwerking met een lokale agent kunnen wij sinds kort een gastronomisch arrangement aanbieden waarin de top-adresjes aan bod komen, logeren doe je in het nieuwbakken Casa Cacao van de Roca-broers & een avondmaal in El Celler is optioneel.

Graag een voorstel op maat? Contacteer ons!