Bekijk onze reizen

Waarom ons kiezen?

Al meer dan 30 jaar zorgen wij voor de mooiste reiservaring, met of zonder begeleiding, onbezorgd en voor een scherpe prijs.

 

Ga je voor een individuele reis of een groepsreis? Binnen of buiten Europa? Met het vliegtuig of de bus? De mogelijkheden zijn eindeloos! Met onze grenzeloze passie voor reizen, stellen wij met veel plezier jouw droomreis samen.

 

Laat je verrassen door onze inspiratiereizen, lees onze schitterende reisblogs, kom meer te weten over ons leuke team of ontdek wat onze reizigers hebben meegemaakt! 

Meer dan 30 jaar ervaring

Maak kennis met ons team van reisexperts! Wij zijn gekend om onze uitstekende klantenservice en persoonlijke aanpak.

Eigen groepsreizen

Ontdek de meest unieke reisbestemmingen met onze zelf georganiseerde (groeps)reizen.

Maatwerk op vraag van de klant

Ontvang reisadvies en reissuggesties op basis van jouw persoonlijke wensen en noden. 

Eigen autocarvloot

Vervoer nodig voor jouw groeps- of schoolreis? Onze autocars staan voor je klaar.

Over ons

De Witte Merel is in 1983 opgericht door twee Truienaren, Jos Carlier en Betsy Aerts. Met een reisagentschap en autocarbedrijf wilden ze de lokale reissector nieuw leven inblazen.

 

Vandaag, meer dan 30 jaar later, is dit familiebedrijf uitgegroeid tot het meest gerespecteerde reisbureau van Sint-Truiden en omstreken. Ons team is inmiddels niet meer op twee handen te tellen, maar de persoonlijke sfeer is altijd gebleven.

 

Op zoek naar je volgende vakantiebestemming? Je bent meer dan welkom om langs te komen voor een reisadvies op maat en een tas koffie.

Onze eigen reizen

Wat mensen over ons zeggen

Met Reizen de Witte Merel maak je de meest bijzondere momenten mee! Ontdek hier de leukste en mooiste herinneringen van onze reizigers.
  • Een geweldige service in het kantoor zelf, nemen ruimschoots de tijd om alle aspecten van de reis te overlopen en advies te geven op maat van de wensen van de klant. We zijn al vele jaren klant en een aanrader voor iedereen, je wordt altijd met een vriendelijke lach ontvangen zodat men zich onmiddellijk op het gemak voelt. Op alle momenten kan men terecht bij hen voor bijkomende vragen of inlichtingen, niets is teveel.

    Johnny & Anita Hoebregs-Sauer
  • Vriendelijke & eerlijke service bij De Witte Merel. Men is altijd bereikbaar als je met vragen zit en je ontvangt een duidelijk antwoord Altijd iemand om op terug te vallen, indien nodig zelf op weekend/feestdagen. Alles tot in de puntjes geregeld op een correcte manier.

    Jos & Kristel Smets-Wouters
  • Reisbureau De Witte Merel is voor ons synoniem om onbezorgd te kunnen reizen 1/ Hier ben je als klant geen boekingsnummer maar een persoon 2/ Deskundig en niet financieel gebonden advies betreffende de hotels 3/ Een reisbureau waar men op alle momenten terecht kan bij eventuele problemen 4/ Kortom top service op alle gebied

    Familie Peetermans- Govaert en vrienden

nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste bestemmingen, tips en actualiteiten op reisgebied? Schrijf je direct in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!