Inspiratiereizen

De geschikte reisbestemming

De wereld heeft zoveel moois te bieden! Er zijn genoeg prachtige plekken om van je bucketlist af te strepen. Ben je er nog niet uit waar je naartoe wilt? Of kun je niet kiezen tussen twee bestemmingen? Wij hebben, samen met onze partners, de meest betoverende vlieg- en autoreizen, cruises en exotische vakanties voor jou samengesteld voor een scherpe reis. Laat je inspireren en geniet onbezorgd van een welverdiende vakantie!

Uiteraard kunnen alle reizen naar wens aangepast worden. Hou de pagina goed in de gaten want het aanbod verandert regelmatig.

Zoek jij een geschikte reisbestemming of wil je graag een prijscheck? Neem dan contact met ons op en ontvang gratis onze aangepaste reissuggesties en adviezen.

Ontdek onze reizen

Dresden & Karlovy Vary

Vanaf€649
5 dagen
0

Hoe kan een reis met De Witte Merel eruit zien?

Na een tas koffie bij ons op kantoor hebben jullie de knoop doorgehakt. Het wordt een samengestelde reis naar Ibiza!

Op de dag van vertrek staat er een taxi voor de deur, die jullie oppikt en afzet op het vliegveld. Daar aangekomen is alles al geregeld. Jullie zijn door ons ingecheckt, we hebben samen de zitplekken gekozen en de bevestigingen en boardingpassen zijn al naar jullie verstuurd. Op de luchthaven is er toegang tot de lounge voorzien. Jullie frissen je nog even op, genieten van een heerlijk luxe ontbijt en lezen in alle rust een magazine of krant.

Bij aankomst op Ibiza wacht er een chauffeur die jullie naar het hotel brengt. Jullie leveren bij de accommodatie de reisvoucher af en de sleutels van de geboekte kamer worden overhandigd. Dat gaat nog eens gemakkelijk!

Met de zon op jullie gezicht en een koud drankje in de hand, werpen jullie een blik op de meegeleverde to-do’s. Een huurauto om het eiland te verkennen? Dat is zo geregeld. We zijn namelijk ook op vakantie steeds bereikbaar tijdens kantooruren.

Een dag voor de retour doen wij opnieuw de check-in, plaatsreservatie en ontvang je de exacte tijd wanneer jullie worden opgehaald aan het hotel. Na de landing staat de chauffeur bij de pick-up van de bagage al op jullie te wachten. Geen gedoe dus, maar in alle rust naar huis.

Eenmaal thuis ploffen jullie uitgerust neer op de zetel. Twee dagen later horen we graag hoe jullie het vonden. ‘Heerlijk was het, wanneer kunnen we weer?’.

Interesse om samen jullie droomreis uit te werken?

Aarzel niet om ons te contacteren!